Produkter för macadam eu (3)

Tapiokastärkelse 300g

Tapiokastärkelse 300g

Tapiokastärkelse kännetecknas av att den ökar viskositeten hos produkten utan att färga den. Egenskaperna hos tapiokastärkelse är mycket liknande egenskaperna hos potatisstärkelse. Den används i många glutenfria bakrecept för att förbättra utseendet på rätten eller för att uppnå en gyllene skorpa. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 300 g
Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl används ofta vid bakning av bröd och tortillas, vid tillverkning av pasta samt vissa bakverk som munkar och kakor. Det räcker med att tillsätta endast 10-20 % ärtmjöl till vetemjölet, så får dessa rätter en unik ärtarom och blir lite hälsosammare. Ärtor är rika på vitaminerna C, B och PP, samt mineraler som kalcium, magnesium, kalium, fosfor och zink. Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 400 g
Majssemolina 450g

Majssemolina 450g

Majsssemolina är majsgryn som varierar i storlek från 300 till 800 mikroner (storleken på semolina). Denna produkt innehåller inte gluten. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 450 g